مشاوره حقوقی رایگان - تعریض ساختمان

سلام عرض ادب . بنده یه مغازه دارم بصورت دو بر که یه طرفش مشرف به خیابان اصلی هست یه طرفش مشرف به خیابان فرعی قدمت ساختش حدوداً 40 سال میشه ، موقع ساختش هم مکان خارج از شهر بوده کاربری ملک هم یه قسمتش منزل بوده یه قسمتش مغازه به سمت خیابان فرعی بنده 6 سالیه که ملک را بصورت قولنامه ای خریداری کردم و کل ملک را به تجاری تغییر دادم و تا حالا هم بصورت تجاری استفاده میکنم و سند تک برگی نیز با کاربری تجاری گرفتم حال شهرداری روی خیابان فرعی یه پل هوایی اجرا کرده که باعث شده ملک ما در تعریض خیابان قرار بگیره بعد اجرای پل شهرداری اخطاریه به ساکنین محل داده برای توافق، ما هم چندین بار به شهرداری رفتیم ولی پیشنهاد شهرداری برای هر متر ملک 3 میلیون بوده در حالی که کارشناس رسمی برا هر متر ملک بیست میلیون قیمت گذاری کرده حال که ما به قیمت پیشنهادی شهرداری راضی نشدیم شهرداری هم با استفاده از ماده صد حکم تخریب ملک را داده و گفته که محل را پلمپ میکنیم حال سوال من از حضرت عالی اینه که چکار میتوانم بکنم برای اینکه کسب و کارم تعطیل نشه و مغازم پلمپ نشه ؟ ممنون

پاسخ ها :

پريسا  بهشادي

پريسا بهشادي :

علت پلمپ و ماده صد بنظر میرسد نباید تعریض خیابان باشد مراجعه کنید و علت مشمول ماده صد بودن را سوال کنید تا راهنمایی شوید .چون در تعریض در گام اول جلب رضابت مالک هست و قدن بعدی در صورت بیخبر بودن مالک واریز مبلغ بحساب صندوق دولت و تخریب ملک و چندین تبصره دیگر ..ولی مورد شما فرق میکند باید علت را جویا شوید .در صورت عدم اطلاعات حقوقی با وکیلتان مراجعه کنید