مشاوره حقوقی رایگان - ناشزه گی زوجه

با عرض سلام و ادب اینجانب زوج دادخواست الزام به تمکین به دادگاه داده ام و دادگاه به اسناد ماده 1102؛ 1108؛ 1114 رای بر الزام زوجه به تمکین را صادر و اعلام کرده است میخاستم بدانم که دادگاه حکم ناشزه گی زوجه را صادر کرده است؟؟ زوج برای اجراییه به شعبه دادگاه مراجعه کرده و شعبه در جواب گفته است حکم اعلامی میباشد و برای تمکین در این دادگاه اجراییه صادر نمیشود حالا زوجه 8 ماه از ابلاغ حکم تمکین میگذرد هیچ گونه اقدامی بابت تمکین انجام نداده است زوج با توجه به این حکم میتواند درخواست ازدواج مجدد کند؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام باید اجراییه صادر شود و از طریق مددکاراجتماعی زوجه در منزل زوج اسکان داده شود . اگر زوجه امتناع نماید ناشزه محسوب خواهد شد