مشاوره حقوقی رایگان - اثر انگشت

با سلام آیا اثر انگشت دیجیتال که در دفاتر ثبت اسناد پای سند زده می شود با جعل آن مانند کپی پیست آن بر روی سند دیگر قابل تشخیص هست؟ خیلی ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمائید.

پاسخ ها :

پرسشگر :

ممنونم از توجه حضرت عالی. میخواهم لطف کنید توضیحی راجع به اینکه چطور کپی پیست اثر انگشت دیجیتالی شخصی با فتوشاپ و ... قابل تشخیص با اثر انگشت همان شخص که با اسکنر در دفاتر ثبت و اسناد گرفته میشه تشخیص داده میشه؟ چونکه اثر انگشت با اسکنر، جوهر یا فشار انگشت یا عرق دست و ... نداره، پس چطوری تشخیص داده میشه؟ خدا خیرت دهد لطفا راهنمایی کنید.

جعل اثر انگشت دیجیتال کپی اثر انگشت دیجیتال اثر انگشت دیجیتال اثر انگشت