مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از خانواده همسر به دلیل دخالت

سلام خانواده همسرم در زندگی من دخالت میکنند و با تحریک خانواده اش همسرم مهریه را به اجرا گذاشت و حتی به الان به طلاق رسیده میتوانم از خانوادش شکایت کنم.تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
مگر ادله محکمه پسند ارائه دهید
زیرا
هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است....

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ امکان‌پذیر نمی‌باشد. همسر شما بایستی عاقل باشد و اجازه دخالت دیگران را به زندگی خودش ندهد.