مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از ملاقات فرزند با مادر

بر اثر اختلافات خانوادگی پدر دیدار فرزند را از مادر محروم می‌کند بهترین راه حل برای دیدار فرزندانم چیست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست ملاقات فرزند بدهید و ضمن دادخواست درخواست دستور موقت بدهید اگر مانع شد می توانید با عنوان ممانعت از ملاقات فرزند بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بدوا نسبت به اخذ دستور موقت اقدام و سپس دادخواست متناسب مطرح گردد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر زیر سن بلوغ باشند شکایت از پدر ، اگر بالای سن بلوغ باشند ملاقات با شما دست خودشونه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مادر باید دادخواست الزام به ملاقات فرزند را اقامه نماید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر سن بلوغ شرعی رسیده باشند اختیار با خود آنها خواهد بود

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

دادخواست ملاقات طفل بده دادگاه زمان و مکان تعیین می کنه

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست ملاقات و دستور موقت اگر زیر هفت سال است دادخواست استرداد طفل و دستور موقت

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

دادخواست دستور موقت و ملاقات بدهین با دلایل