مشاوره حقوقی رایگان - تاثیر متراژ آپارتمان در هزینه تعمیرات ساختمان

با عرض سلام
آیا هزینه های مربوط تاسیسات ساختمان بر اساس متراژ هست؟
بنده بارها قانون تملک آپارتمان ها مصوب سال 1376 ، بخش مربوط هزینه ها را مطالعه کردم که متاسفانه توضیحات گنگ و مختصری در مورد وابستگی هزینه ها با متراژ واحدها در آن نوشته شده است که به عقیده من ضروری بود نهاد یا ارگانی به طور جزء به جزء و تفصیلی در این ارتباط ابهام زدایی مینمود.
به طور مثال اگر لوله های مربوط به موتورخانه تعویض شود و واحدی که به واسطه متراژ کمتر از تمام لوله ها استفاده نمیکند ، آیا هزینه باید به طور مساوی مشمول آن شود؟
حال اگر مشعل موتورخانه که قابل تفکیک نیست تعمیر شود ، محاسبه چگونه هست؟
با ایزوگام پشت بام را چگونه میتوان با متراژ طبقات دیگر مرتبط دانست
و یا آیا تعمیرات پارکینگ های غیر تفکیکی به متراژ وابسته هست؟
خواهشمندم در صورت امکان موضوع را به صورت واضح تری از قانون مزبور توضیح بفرماید
یا در صورت تغییرات ، اشاره فرمایید
با کمال تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به تامین دلیل دارد با جلب نظر کارشناس سپس دادخواست مرتبط را ارایه دهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

این چیزها را مجمع عمومی ساختمان تعیین می کند و مدیر اجرا می کند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در این موارد هیت مدیره با توجه به اختیاراتی که دارند تصمیم گیری می کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بستگی به نوع هزینه ها دارد
هزینه ایزوگام به نسبت مساحت اختصاصی هر واحد است
تعمیرات ظاهر پارکینگ مشاع ، به صورت مساوی است
و ..