مشاوره حقوقی رایگان - وصول چک ضمانت

سلام
من سال 96 ضامن شدم همسایه مون وام بگیرد وبرای ضمانت پرداخت وام از او چک تضمین گرفتم
ولی وام گیرنده قسط هاش پرداخت نکرد و بیشتر وام از حساب من کسر کردند
خواستم ببینم الان باید چی کار کنم؟
می تونم چک رو وصول کنم؟
و این که اگر میشه با توجه به تورمی که پیش اومده می تونم درخواست کنم که تورم پولم هم حساب بشود؟
ممنون میشم اگه پاسخ بدید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اندازه اقساط و خسارت خود می توانید اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه اقامه نمایید

و یا شما می توانید درخواست صدور اجراییه چک را مطرح نمایید