مشاوره حقوقی رایگان - دیه دیسک کمر در حین کار

باسلام، من تو چاپخانه کار میکنم میخواستم یه رول بلند کنم که حین بلند کردن رول به کمرم فشار آمد الان ام ار ای گرفتم متاسفانه دیسک چهارم زده بیرون طوری که نمی تونم راه برم، بدلیل کرونا زنگ نزدم اورژانس که بیاد منو ببره بیمارستان بعد از دو روز خودم رفتم دکتر آیا الان میتونم پیگیر حق و حقوم بشم یا نه؟ دیه یا غرامتی به من تعلق میگیره چند درصد تعلق میگیره باتشکر‌.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام در صورت اثبات اینکه حادثه حین انجام کار صورت گرفته بله میتونید اقدام کنید دیه ( ارش ) به شما تعلق خواهد گرفت