مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری پیامها در واتساپ

سلام
همسر بنده در دو ماه گذشته از طریق واتساپ به من و خانوادم فحاشی و تهدیدهای بدی کردن که من از صفحه چت ایشون عکس گرفتم و طرح شکایت کردم. ایشون امروز واتساپشون رو به کل دیلت اکانت کردن. ایا عکس هایی که از صفحه چت ایشون دارم در دادگاه مستند است؟ و قابل قبول و پیگیری؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام صرف اسکرین شات دلیل نیست . ولی به همراه دلایل قانونی دیگه اماره محسوب و ارزش قضایی خواهد داشت

معصومه امیری

سرکار خانم معصومه امیری :

سلام ودرود طبق قانون تصاویر جزادله اثبات دعوا نیست ولی میتواند ازجمله امارات وقرائن محسوب وموجب اقناع قاضی وعلم ایشان قرارگیرد وموجب محکومیت گردد.