مشاوره حقوقی رایگان - شكایت فحاشی

با سلام.
دوست بنده حدود 2 سال پیش با خانمی آشنا شد که هم این خانم به منزل دوست من آمده بودند و هم دوست من به منزل اون خانم رفته بود. طی همین مدت خانم یک کفش به عنوان کادو و بدون مناسبت برای دوستم خرید. رابطه شان خیلی جدی نبود اما حدود یک سال طول کشید و سال پیش تمام شد. تا این که به تازگی دوست من به ایشان پیام داد که ایشان را به منزلش دعوت کند که ناگهان خانم مطرح کرد که ایشان کلا متاهل بوده و این مسئله که خانم از ابتدا آن را مخفی کرده بود باعث خشم دوست بنده و مطرح کردن الفاظ رکیک به این خانم گردید.
حال بعد حدود یک هفته از این اتفاق فردی که خود را دایی این خانم معرفی کرده به موبایل و منزل دوست من تماس گرفته و طلب پول آن کفش که خانم کادو خریده بود را میکند زیرا خانم به دروغ به این شخص گفته که دوست من آن زمان پول نداشته و گفته پول کفش را بعدا میدهم‌. در صورتی که همچین چیزی نبوده و همین طور تهدید میکند که شما مزاحم ناموس من شدید و به ایشان فحاشی کردید و اسکرین شات هایش موجود است.
دوست من کلا تمام چت هایش با این خانم را پاک کرده. فقط 2،3 عدد عکس خصوصی که این خانوم با حذف صورتش ارسال کرده را در گالری خود دارد.
آیا آن ها می توانند با اسکرین شات فحاشی او را محکوم‌ کنند؟ یا این که پول آن کفش را که کادو بوده طلب کنند؟ با توجه به این که دوستم حتی خانه این خانم را بلد است و حتی میتواند اتاق خوابش را با جزئیات توصیف کند و این که چون‌ نمیدانسته خانم متاهل است و از عصبانیت فهمیدن این مسئله اون‌ الفاظ را گفته است.
با تشکر.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

خیر اثبات فحاشی و توهین با اسکرین شات صرفا کافی نیست و باید مدرک و دلیل باشد. پول کفش نیز قابل مطالبه نیست