مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما بدون قرارداد کار و بیمه

سلام.من از فروردین1401تا آبان1401باوعده ی قرارداد و بیمه درشرکت بهداشتی ساختمانی کار کردم.(محل شرکت شهرک... هست).ولی در آبان ماه بعدازاینکه نزدیک ده بار از یک ارتفاع 2تا3متری(انباشته های کارتن؛بدون نردبان.)دچار دردشدیدلگن و کمرشدم و نهایتا باتشخیص چند تا متخصص به دلیل پوکی استخوان و فشار زیادمجبورشدم جراحی هیپ انجام بدم.کاشت پروتز.کارفرماهم اصلااهمیتی ندادو حتی یک ریال اضافه تر از حقوق ماهانه ی من به من نداد.سوالم این هست:
1 بعداز گذشت این همه مدت من باید همین شهرکرد شکایت کنم یا برم شیرازو اصلا فایده دارد چون من درگیری ام درمانی مادرم هستم واقعا هزینه کردن برای من سخت هست.
2.از مرداد1400تا اسفند1400(نزدیک7یا8ماه)خودم بیمه اختیاری واریز کردم و دیگر هیچ سابقه بیمه ای ندارم.برای اثبات حرفام هم هیچ سندی ندارم جز فیش‌های واریزی و عکس وداستان هایی که پیش متخصصین رفتم.نه گزارش آمبولانس و نه گزارش به اداره کار واینا...هیچی ندارم.ما کاملا دوستانه و رفاقتی و با اعتماد میومدیم جلو.
ممنون میشم به من بگید کجا و چطور شکایت کنم و اصلا میشه بعد این همه مدت یا نه و اگر شکایت بکنم چی به من میرسد؟ ممنون

پاسخ ها :

علی شیئی مقدم

جناب آقای علی شیئی مقدم :

سلام و عرض ادب
اگر بیمه شما را رد نکرده به اداره کار محل کار شکایت کنید جهت رد کردن بیمه و از فیش های واریزی و چت ها برای اثبات استفاده کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید بری دادسرا و اداره کار محل کار و محل وقوع حادثه شکایت کنید البته دادخواست و شکواییه را به صورت اینترنتی از همان شهرکرد میشه ارسال کرد