مشاوره حقوقی رایگان - آزادسازی سند وثیقه زندانی

سلام وقتتون بخیر
برای آزادی یک زندانی باید ملکی به مبلغ 700 میلیون تومان سند ملکی گذاشته میشد تا آن فرد به قید سند آزاد و زندان باز شود، البته زندانی در کرج زندانی بود… پدر بنده خانه اش را برای آن زندانی ضمانت گذاشته وآن شخص آزاد شده ولی الان آن شخص به جرم دیگر دوباره به زندان افتاده است و این سری در اصفهان زندانی است… میخواستم بدونم میشود پدرم برود به دادگاه و سندش را پس بگیرد چون او دوباره به زندان افتاده؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی فورا مراجعه کند و اعلام کند که زندانی به جرم دیگر در اصفهان زندانی شده ومن دیگر ضامن وی نیستم و درخواست رفع توقیف سند را بدهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله امکانش هست سریع اقدام کنید با اعلام زندانی شدن متهم در شهر و بابت جرمی دیگر