مشاوره حقوقی رایگان - گذاشتن دوربین درخانه ومحل کار

ایاهمسریابرادرهمسریاقوه ای اجازه داردبخاطرامنیت همسرکسی که شیشه مصرف میکنددرون خانه دوربین ووقتی که مردتنهاست اورازیرنظربگیرد وبگویدبخاطرامنیت خودوفرزندش هست درصورتی که اوهیچ کارخطرناکی بجزکشیدن شیشه نداشته باشدایامیتوانند اینکارراکنندوبه اوفشاربیاورند

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر خانه 6 دانگ در اختیار خودتان هست به جز شوهر کسی حق دوربین گذاشتن ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
باید با موافقت مالک خانه باشد
و اگر زوج مالک خانه است زوج باید موافقت نماید