مشاوره حقوقی رایگان - تعویض گواهینامه دارای معافیت پزشکی نظام وظیفه

سلام ببخشید من معافیت پزشکی ماده 32 بند 11 در سال 85 هستم و قبلا دارای گواهینامه پایه 2 ده ساله بودم سال 95 برای تمدید رفتم و برام گواهینامه پایه 3 و نهایتا با مدت اعتبار 4سال دادن در صورتی که من اصلا نه دارو استفاده میکنم و نه تحت درمانم چون اصلا مشکلی ندارم اگه الان بخوام که دوباره گواهینامه پایه 2 بدون محدودیت ده ساله بگیرم باید چه کار کنم لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سيدجواد    علوي

جناب آقای سيدجواد   علوي:

فرمهای تعویض گواهینامه را تکمیل کنید به پلیس بدهید آنهاشماراجهت معاینه واخذنظریه پزشک به پزشک معتمدمعرفی می کنند براساس نظریه پزشک رفتارمی شود

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

درخواست انجام معاینه پزشکی کنید تا کمیسیون پزشکی نظ ر بدهد