مشاوره حقوقی رایگان - معاینات پزشکی برای جانبازی

باسلام ..کمیسیون 120 ارتش رای به جانبازی بنده داده و دایره جانبازان دوباره بنده را فرستادند برای معاینه پزشکی به اداره بهداشت و درمان ...الان سه ماه گذشته از معاینات ولی خبری نشده .. معمولا چقدر زمان می‌برد؟ بعدش معاینات برای تعیین درصد جانبازی هستش؟ در آخر آیا امکان داره رای کمیسیون 120 رو کان لم یکن کنند با وجود رای به جانبازی؟....مممنون میشم راهنمایی بفرمایید?

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را از طریق ارگان مربوطه به نحو دقیق تحقیق و تفحص بنمائید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق یگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید