مشاوره حقوقی رایگان - عنوان دو خواسته دریک دادخواست1.اعلان انحلال وانفساخ 2.تأییدفسخ واجرا

باسلام و تحیات الهی، احتراما معروض میدارد: اخیرا سوالی درخصوص فسخ معامله مطرح گردید و دوتن از وکلای محترم پاسخ شان واضح وشایسته وقابل اندیشه بود. پاسخ وکیل اول ازاستان فارس: معامله شما فسخ نشده است بلکه منفسخ شده است لذاآثارآن کشف حکمی دارد نه حقیقی، و پاسخ وکیل دوم از استان تهران:بله،دادخواست تأییدفسخ و اجرا بدهید
. اکنون سوال این است آیامیتوان هردوموردرادریک دادخواست عنوان کرد؟به عبارتی دیگرآیامیتوان درستون خواسته دادخواست تقاضای صدورحکم جهت استردادمبیع و اعلام انحلال قهری وانفساخ عقدبیع به لحاظ تحقق شرط فاسخ ازمصادیق شرط نتیجه به شرح متن و دادخواست تاییدوتنفیذ فسخ مبایعه نامه واجرای فسخ،به علل تخلف ازشروط وعدم ایفای تعهدات،هر دوموضوع رایک جادردادخواست مطرح کرد؟باسپاس وتجدیداحترام

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
فسخ و منفسخ دو موضوعی هستند که قابل قید در یک دادخواست نیستند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود