مشاوره حقوقی رایگان - تهدید از طرف بنگاه

سلام خسته نباشید
بنده 5سال پیش یه خونه مسکن مهرداشتم اون رو به یک بنگاهی فروختم تمام پولم رو داد وخودش هماهنگ کرد دفترخانه مدارک من روگرفت برای انتقال تودفتر خانه به گفته ودرخواست خودش گفت به نام کس دیگری بشود ومن برای همون اقاخریدم من پول روگرفتم وامضا کردم بین بنگاهی واون اقا دعوا میشود واون اقایی که به نامش شده بود پول بنگاهی رو نمیدهد و میگه خونه به نامم شده دیگر کاری نمیتونی بکنی میروم سند دیگر میگیرم که سند دیگر هم میگیرد و بنگاهی بامدارکی که ازاون آقاداشت رو باجعل خونه رو میفروشد به کس دیگر که اون آقا میفهمد وبنگاهی رومقصرمیکند وزندانی میشود وجعل کاریش ثابت میشه خونه هم به همون اقایی که به نامش شده بود میرسد و حالا بعداز گذشتن زندانی بنگاهی اومده به من میگه توچرابه نام اون زدی من نگفتم چرابه نام اون زدی ممنون میشم راهنماییم کنید
باتشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شما مدرکی از بنگاهی داشته باشید که خواسته خودش بوده مشکلی برای شما ایجاد نمی‌نماید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ادعای بنگاه‌دار به جایی نمی‌رسد شما به دستور خریدار نتقال داده‌اید و مسئولیتی متوجه شما نیست