مشاوره حقوقی رایگان - خرید گوشی موبایل دست دوم

سلام بنده حدود بیست روز پیش یک گوشی که از برنامه ... پیدا کرده بودم خریداری کردم و طرف گفت که گوشی هیچ مشکلی نداره و باز هم نشده شب پیش طرف رفتم و گفتم گوشی رو نمیخوام و پول رو پس بده گفتن 500 تومن میگیرم گوشی رو پس میگیرم
گوشی الان خراب شده و از قبل هم باز شده بوده و این مشکل هم از قبل وجود داشته
مشکل پریدن آنتن داشت که این مشکل در این زمان خودش رو نشون داد و طرف با اطلاع قبلی گوشی رو به من قالب کردن
الان گوشی آنتن نمیاره و حدودا 800 هزار تومن خرجش هست
بنده میتونم از ایشون شکایت کنم؟

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

بله موضوع به کارشناسی احتمالا می رود