مشاوره حقوقی رایگان - ملک زمین مشاعی مسکونی که قبلاً بین وراث تقسیم شده ولی در سند ثبتی کل زمین مشاع و غیر قابل تفکیک است

با سلام و عرض خدا قوت بنده سهم خواهری را از زمین وراث با سند مشاعی و با جدا سازی که بین خودشان انجام داده بودند را خریداری کرده ام به طوری که در سند تک برگی قید نشده ولی زمینی که به من نشان دادند و با سنگ بلوک جداسازی کرده اند را فروخته اند با این حال یکی از وراث که سهم بیشتری هم دارد مانع از تصرف بنده و ساخت وساز (البته به صورت لفظی ) مینماید از شما بزرگواران در این خصوص بنده را راهنمایی بفرمایید که چطور میتونم بدون دردسر زمینم را بسازم اگر بنده شروع به ساخت نمایم و ایشان از بنده شکایت کند چطور میشود (البته بین خودشان قبلاً تقسیم نامه دارند که دست بنده نیست) و یا اینکه بنده از دست خواهر به جرم فروش مال غیر شکایت بکنم تکلیف چگونه میشود؟ خواهشمندم بنده را راهنمایی بفرمایید (در هرصورت خواهان نگهداشتن زمین و ساخت آن را دارم) سپاس از لطفتون

پاسخ ها :

سيدجواد    علوي

جناب آقای سيدجواد   علوي:

مال غیرفروخته نشده بلکه سهم مشاعی خودرافروخته است اگرتقصیم نامه دارند می توانیدبراساس تقسیم نامه اقدام شود

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

سلام شما یک اظهار نامه برای خواهرتان ارسال کنید تا زمین را طبق قولنامه خریداری شده تحویل دهد اگر حاضر نشد دادخواست اازام به تحویل مبیع بدهید