مشاوره حقوقی رایگان - پاک شدن بند صدور دادنامه از سامانه ثنا

سلام
در تاریخ 11 بهمن در سامانه ثنا طی بند 54 نوشته شده بود دادنامه شماره فلان صادر شد سپس در تاریخ 30 بهمن در بند 55 نوشته شد به علت عدم وصول پرونده توسط قاضی به دفتر تجدید و به وقت نظارت 14 اسفند موکول شد ولی در نهایت در تاریخ 27 اسفند بند 54 از سامانه ثنا حذف شد
سوال : آیا دادنامه ای که صادر شده است را می توان ابطال کرد و اگر نه چه اتفاقی افتاده است . باتشکر

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر منتظر ابلاغ باشید یا حضوری پیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است منتظر ابلاغ دادنامه بمانید و به سامانه اطلاع‌رسانی روند پرونده اکتفا نفرمائید.