مشاوره حقوقی رایگان - نرخ محاسبه دیه

با سلام،بنده اردیبهشت 1402 تصادف کردم و 22درصد برای من رای صادر شد. شرکت بیمه دیه بنده رو امسال واریز نکرد به دلیل کسری بودجه به گفته خودشان و به سال 1403 موکول شد. ولی گفتن دهه اول فروردین پرداخت میشه، آیا همین 10 روز سال جدید دیه به نرخ 1403 حساب میشه و یا به نرخ سال گذشته؟لازم به ذکره که بنده زیان دیده هستم و توی تصادف مقصر نبودم. ممنون از وقتی که برای بنده می گذارید.سپاس

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دیه به نرخ روز محاسبه می‌گردد و باید تأدیه گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
راننده مقصر باشید به نرخ روز پرداخت نمی شود.
اگر سرنشین باشید با راننده مقصر نباشید دیه باید براساس سال جدید پرداخت شود.