مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن سفته ضمانت حسن انجام کار

بنده برای شرکت دارویی به عنوان ویزیتور حضوری به مدت 3 ماه کار کردم
یک سفته 500 میلیون به شرکت دادم ، مشخصات خودم و ضامن هم پشتش رو امضا کرد و به همراه گواهی امضا با مدارک به شرکت دادم
الان شرکت کلاهبرداری کرد از داروخانه ها و همه شکایت کردن که سرپرست شرکت رو بگیرند
الان من چطور میتونم سفته هام رو بگیرم و اداره کار هم شکایت کردم بابت حق و حقوقم
الان شرکت میتونه از سفته های من استفاده کند و اجرا کند؟
چطور میتونم از خودم دفاع کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه ای در خصوص استرداد لاسه سفته امانی باید ارسال و سپس دادخواست تنظیم کنید
درصورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
دادخواست استرداد لاشه سفته اقامه نمایید