مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام خسته نباشید میخواستم بگم من سه ماه پیش رفتم و در یک فروشگاه لوازم یدکی شروع ب کار کردم ازم ب عنوان ضمانت مدارک مثل کارت ملی و کارت پایان خدمت و یک سفته سی میلیونی گرفتن برای اطمینان چون من بارهاشونو جا ب جا میکردم بعد یه مدت با دیدن طرز برخورد بد و توهین آمیز و تهدید توسط سفته من رو مجبور ب کار میکردن چون مادرم پشت سفته رو امضا کرده بود نمیتونستم کاری نکنم گفتن یک ماه باید بمونم تا کارگر جدید بیارن بعد یه ماه ک خاستم برم گفتن کارگر گیر نیومده و باید تا عید بمونم تقریبا سه چهار ماه بدون حقوق کار کردم نه حقوق بهم داد ن مدارکمو الان دو هفته زدم بیرون هر چی میگم مدارکمو نمیده من باید چیکار کنم لطفاً کمکم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای استرداد سفته اظهارنامه ارسال کنید و اگر پس نداد دادخواست استرداد لاشه سفته بدهید و اگر وجه سفته را مطالبه کرد می توانید با عنوان خیانت در امانت شکایت کنید.
بابت حق و حقوق خود می توانید از طریق اداره کار شکایت کنید و حق و حقوق خود را مطالبه کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام سفته های خود را به موجب اظهارنامه مطالبه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا اظهارنامه دهید و اگر نتیجه نداد دادخواست استرداد لاشه سفته دهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول اظهارنامه برای استرداد لاشه سفته بعد شکایت به اداره کار برای حق و حقوق بعد شکایت به دادگاه برای استرداد لاشه سفته

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره کار علیه کارفرما شکایت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید
حتی المقدور وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست ابتدا یک اظهارنامه برای آنها ارسال کنید سپس دادخواست استرداد لاشه سفته خود را بدهید و بعد از آن بابت تمام حق حقوق مزایا سنوات عیدی خود از طریق وزارت کار و حتی بیمه خود اقدام نمایید تمام این حقوق به شما تعلق میگیرد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست استرداد لاشه سفته تقدیم نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اکر قرارداد دارید باید قرارداد شما رویت شود در غیر این صورت مشاوره تلفنی هماهنگ کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا به اداره کار مراجعه و درخواست مطالبه تمام حق و حقوق خود را نمایید
و بعد دادخواست استرداد لاشه سفته
به علت ضمانتی بودن را مطرح کنید