مشاوره حقوقی رایگان - سفته نزد کارفرما

سلام
حدودا دوسال از قراردادمون میگذره
و هر چند ماه یکباری کارفرما از ما یک مبلغی سفته میگیره اضافه بر سفته هایی که موقع عقد قرار داد میگیره.
من چندتا از سفته ها رو ته برگش رو دارم
و از این بابت مطمئن هستم که همه ی سفته ها رو در وجه شرکت زدم.. و بجز یک مورد روی همه ی سفته ها نوشتم بابت حسن انجام کار و ضمان قرار داد.
از جایی که رسید بابت این سفته ها دریافت نکردم روی تعداد سفته هایی که پیش کارفرما دارم و مبلغش شک دارم که 100 تومان هست یا 120 تومان و ایشون هم متاسفانه آدم راست گویی نیست که ازشون بپرسم و بتونم به پاسخشون اعتماد کنم
سوالم این هست چطور میتونم بفهمم که مبلغ سفته ها واقعا چقدره و رسید از ایشون دریافت کنم؟
آیا بعد از اتمام قرارداد هم کارفرما میتونه از سفته ها استفاده کنه؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بعد از اتمام کار اظهارنامه بفرستید ابتدا وپسس از ان دادخواست استردادسفته هارا نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر اگر کارفرما ، بر روی سفته های ضمانتی
اقدام نماید ممکن است جرم خیانت در امانت
محسوب بشود البته اگر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از اتمام کار اظهارنامه ارسال کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بعد از اتمام کار اظهارنامه ارسال کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا از طریق اظهارنامه استرداد سفته ها را مطالبه نمایید در غیر این صورت از طریق دادخواست حقوقی استرداد اصل سفته ها را درخواست نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بعد از اتمام کار اظهارنامه ارسال کنید.