مشاوره حقوقی رایگان - خیانت مرد

سلام من مادر 43 ساله با دو فرزند دختر 19 وپسر 10 ساله هستم.همسرم 8 ساله که البته دو سال فهمیدم با زنی صیغه هست وبه عنوان سر کار به خونش میره ومن از پیام هاش عکس دارم که براش غذا درست میکنه وچه موقع ها پیش هم هستند.هر موقع اسمشو میارم کتکم میزنه وبا من رفتار بد داره پیش همه تحقیرم میکنه ومیگه بخاطر بچه ها باهات زندگی میکنم ومنم بخاطر دختر دم بختم سکوت میکنم.
پدرومادر وخانواده ای ندارم کمکم کنند‌.
چکار کنم کمکم کنید ممنونم..

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت کیفری بابت ازواج مجدد بدون رضایت همسر اول
اجرای مهریه
شکایت بابت ضرب و جرح و توهین

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

با سلام به مشاوره خانواده مراجعه فرمایید در صورت تشخیص جدایی به وکیل مراجعه فرمایید در غیر این صورت از مشاوره ایشان بهره ببرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با مشاورین خانواده صحبت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اولا بطور کلی میتوان در حکم موضوعه گفت طلاق به دلیل خیانت می تواند با تشخیص دادگاه هم از مصادیق عسر و حرج و از مصادیق شروط ضمن عقد نکاح باشد (بند 2 و 9 شروط ضمن عقد).

دوحالت متصور است 1- چنانچه رابطه نامشروع غیر از زنا رخ داده باشد، مجازات مرد در حد جریمه نقدی و یا شلاق است. در این جا باید گفت، قاضی دادگاه خانواده ممکن است رای طلاق به دلیل خیانت مرد را با همین حکم بدهد. اما چنین موضوعی قطعی نیست. در واقع سوء رفتار مرد براساس تبصره ماده 1130 قانون مدنی باید احراز گردد.

2-اگر رابطه نامشروع ، برای حد زنا صادر شده زن می‌تواند براساس این موضوع عسر و حرج خود را ثابت کند. حتی اگر مرد اقرار کند که براساس عقد موقت با زن دوم رابطه داشته، یکی از شروط 12 گانه (بند 2و 9 شروط ضمن عقد)عقدنامه محقق شده و زن براساس حکم صادر شده در دادگاه کیفری، دادخواست طلاق را مطرح نماید.