مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور خوانده

سلام خدمت تمام اساتید عزیز
ممنون که راهنمایی میکنید

من یه شورای حل اختلاف توی تهران دارم و خودم ساکن استان فارس هستم
جلسه اول به دلیل شیوع ویروس با ارسال لایحه درخواست تعویق کردم
اما برا جلسه بعد که چند وقت دیگه هست هنوز شرایط بیماری عادی نشده آیا میتونم دوباره لایحه بدم؟

اگه نمیتونم که احتمالا اینطوره اگر من و شهود در جلسه حاضر بشیم و خوانده نیاد شورا رای صادر میکنه؟ آخه من فاصلم خیلی زیاده و واقعا خیلی مشکل هس توی این شرایط بیماری بخوام برا جلسه مسافرت کنم و از اونطرف برگزار نشه.

سپاس

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام شما چند روز قبل از موعد رسیدگی تماس بگیرید در صورتی که طی اخطاریه اعلام نموده شهود خود را باید در جلسه حاضر نمایید پس حتما باید اینکار را انجام دهید