مشاوره حقوقی رایگان - اگر خوانده در دادگاه حضور نداشت و یا نیومد

سلام خدمت وکلای گرامی بنده یه سوالی داشتم در مورد شکایت بنده اگر شکایت کنید و طرف مقابل که از او شکایت کرده اید به دادگاه یا شورای حل اختلاف نیامد چکار کنیم چون بنده شکایت کردم در مورد خودروی دوتیکه واول احضار نامه فرستادم 24 ساعت هم محولت دادیم نیومدن واینکه دادخواست خود را ثبت کردم واومدم تا ابلاغ برام بیاد نظرم هستم اگر این دو نفر نیومدن چطور ایشون رو بکشانیم دادگاه اگر حکم جلب هم داشته باشیم ولی باز هم ایشون رو پیدا نکردیم ممنون میشم راهنمایم کنید با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سللم شورا جهت سازش بوده و بعد از آن پرونده به دادگاه ارجاع میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً پرونده‌ها برای صلح و سازش به شورای محترم حل اختلاف ارجاع داده می‌شود و اگر سازش صورت نگیرد به مرجع صلاحیت‌دار جهت رسیدگی ارجاع داده می‌شود و اگر شخص باز هم حضور پیدا نکند غیابی رای صادر خواهد شد