مشاوره حقوقی رایگان - نحوه گرفتن مجوز دیوارکشی جهت پرورش شترمرغ

باسلام من یک قطعه زمین مزروعی خریدم 400متر هستش پولم نمیرسه بیشتر بخرم میخام دورشو دیوار کنم تا بتونم برای خودم و برادرم شغلی درست کنم پرورش شترمرغ اما شهرداری منطقه نمیزاره و احتمال تخریب و قلع بنا داره نمیدونم از کجا باید شروع کنم تا سال جاری رو از دست ندم و دیر نشه برای شروع به کارم لطفا راهنماییم کنید ممنونم

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام شما بدوا به جهاد کشاورزی واحد دام و طیورمراجعه نمایید