مشاوره حقوقی رایگان - زمین زراعی

با سلام. من قصد دارم زمینی زراعی با متراژ 1800 متر و آب یک ساعت در ده روز از چاه عمیق خریداری کنم و درخت بکارم و تبدیل به باغ کنم. در یکی از روستاهای نزدیک شهر که دهیاری داره و طرح هادی در آن اجرا نشده و فاصله زمین تا روستا حدود یک کیلومتر هست.
حالا سوالم این هست زمین مورد نظر رو به صورت قولنامه ای میفروشند، من چطوری میتونم براش سند بگیرم و از چه ارگانی باید اقدام کنم و چه مدارکی لازم هست؟ اصلا میشه گرفت یا نمیشه؟

سوال دوم: اینکه برای فنس کشی و ساخت یک بنای کوچیک داخل باغ نیاز به مجوز داره؟ از چه سازمانی باید گرفته بشه؟ چاه چطور؟

با توجه به اینکه شبیه همین مورد رو حدود هفت سال پیش از زمین های خودشون جدا کردن و فروختن و الان به تبدیل به یک باغ با درختان هفت ساله شده، آیا بدون مجوز اقدام به این کار بکنم جرم داره؟ و جرمش چیه؟
ممنون.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام در مورد فنس کشی با قولنامه و تایید شورا و دهیار به جهاد کشاورزی مراجعه نمایید و در مورد اخذ سند ثبتی به اداره ثبت مراحعه نمایید با همان مدارک بعلاوه استشهاد محلی و مدارک احراز هویت