مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون اعصاب و روان گواهینامه رانندگی-تتو

سلام خسته نباشید
بنده سال 96 برای دریافت گواهینامه اقدام کردم ولی بخواطر تتو های روی بدن و صورت من را به کمیسیون اعصاب و روان امام سجاد فرستادن , برای معاینه هم 3 نفر چندتا سوال پرسیدن که کارم چیه و چرا تتو زدم , بهم گفتن که برو بعد چند روز زنگ بزن به آموزشگاه تا بهت اطلاع بدن , بنده زنگ زدم و بهم گفتن 4 سال محروم شدم از گرفتن گواهینامه , بعد گذشت 4 سال قبل اینکه برم کمیسیون تماس گرفتم با آموزشگاه تا ببینم برداشتن محرومیت را یا نه که بهم گفت تا تاریخ 1497 محرومیت بنده تمدید شده که واقعا نا عادلانه هستش , آیا کاری میتونم انجام بدم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید موضوع را از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله ، از طریق دیوان عدالت اداری میتوانید شکایت کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید تاتو‌های بدن خود را پاک نمایید زیرا این موضوع در صلاحیت پزشک روانشناس و تایید از طریق کمیسیون پزشکی است

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
با طرح شکایت موضوع را از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید.