مشاوره حقوقی رایگان - در مورد غرامت

سلام من در حین خودم با اصلاح کلاش درگیری شد و من از ناحیه فک پایین مچ دست راست و بازوی دست چپ به شدت مجروح شدم و غرامت برام 100درصد زدن خواستم ببینم چقدر میشود و تا الان سه ماه هست که طول کشیده. با تشکر

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

دیه کامل درسال 99 مبلغ سیصد و سی میلیون تومان تعیین شده است

پرسشگر :

سلام من اولش برام 29درصد زدن یک میلیون بیشتر ندادن بعد باز برام کمسیون نوشتن رفتم زدن طبقه 3 قرار گرفتم و برام 100درصد زدن و پرونده سازی کردم برای ما تفاوت غرامت برج یازده نودوهشت و هنوز ندادن خواستم ببینم بخوام بهم بدن چقدر بهم تعلق میگیره. و چرا اون 29درصد یک میلیون بهم دادن? و ما تفاوت چند میلیون بهم تعلق میگیره? با تشکر

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
330 میلیون تومان