مشاوره حقوقی رایگان - میزان جزا

دختری با مادرش بخاطر اینکه از من خیالشان راحت بود و میدونستن اماده هر کمک هستم طی این پنج سال رابطه و هم خونه بودن با دختر خانم و حتی خواستگاری رفتن این خانم استخدام شهرداری تهران هستند و یک سال بعد اشنایی به من گفت محل کار همکاران مرد و زنی هستند که هرکدام به یه شکل بی احترامی و ازار میده و مزایای مرا چون پارتی ندارم خودشان بین خود تقسیم میکنن و شماره موبایل شخصی و شماره اداری انها را با ذکر اسامی داد و من هرکدام را به یه شکل یا تهدید کردم ولی مستقیم نگفتم چرا و برای چه شخصی فقط طوری که یه حدسی بزنن و جمع و جور کنن خودشون رو و یا با استفاده از اطلاعاتی که ایشان میداد زنگ به حراست و بازرسی میزدم و بدون اسم واقعی اسامی شخص مورد نظر رو میگفتم و شکایت میکردم که سه سال طول کشید تا من 15 نفر رو از ایشان دور کنم بعد این خانم گفت مادرم میخواد خواهرم از شوهرش جداشه و تو تعقیبش کن و عکس بگیر که بعد از مدتی گفتم ایشان پاستوریزه است که مادر این خانوم گفت شیرینی خوبی میدم یه پاموش درست کن که با حق و حقوق طلاق دخترم رو بگیرم که گفتم من قبول نمیکنم خلاصه یک سالی از این موضوعات گذشت یهو مادر این خانم گفت من به شما که طلاق گرفته هستید دختر نمیدم گفتم از اول خبر داشتید گفت حالا نمیدم دختره هم گفت شرایطت خوب نیست جدا شیم حال با توجه به پیامها و مدارکی که دارم میتوانم چه شکایتی بکنم ؟ و مجازاتش چیه هم برای کارهای اداره و داماد چون هردوشون میگن ما اطلاع از کار تو نداشتیم و این پیامها رو تو خودت از گوشی ما به خودت زدی لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

یاسر اسلام دوست کاربندی

یاسر اسلام دوست کاربندی :

اگر استنباطم از اقوال شما درست باشد، با توجه به اینکه شما به عنوان فاعل اقدامات فوق عمل نموده اید شکایتی برای شما متصور نیست.

یک وکیل

جرایمی چون تهدید که جزو جرایمی هست که نیاز به شاکی خصوصی داره و با اعلام جرم توسط تهدید شونده که اونموقع جرم گریبان گیر شما نیز خواهد شدو بعد رابطه نامشروع که اونموقع خودتون هم محکوم می شوید..وگرنه جرم دیگه ای وجود نداره