مشاوره حقوقی رایگان - فریب خوردن

من با یک دختر 5 ساله دوست بودم می‌خواستیم ازدواج کنیم ولی الان بعد از 5 سال میگه من بزرگترم برام تصمیم میگیرن الان برادرش گفته 6 ماه ازدواج کرده برو پی زندگیت تو 5 سال 45 میلیون ازم گرفت با خیلی وسایل دیگه میخوام ازش شکایت کنم چکار کنم

پاسخ ها :

انصراف از ازدواج استرداد وجه دوران آشنایی استرداد هدایای دوران آشنایی استرداد وجه