مشاوره حقوقی رایگان - ارش مبیع

سلام. در سال 96 آپارتمانی را فروخته ام و خریدار سند را بنام کرده است حال بواسطه ترک موجود در دیوار دعوای اخذ ارش مبیع را نموده است. این ترکها در زمان عقد مبایعه نامه وجود داشت و از بابت آن تخفیف هم دادم ولی در مبایعه نامه صورت جلسه نکردم ولی شاهدانی دارم که این مطلب را شهادت دهند. بعلت عدم ترمیم به موقع ترک توسط خریدار این ترکها توسعه یافته است. اکنون من چگونه میتوانم از خود دفاع کنم آیا طرف میتواند ارش مبیع بخواهد اونم بعد از سه سال ؟؟ ممنون که وقت میزارید

پاسخ ها :

حسین آبادی   حسین

حسین آبادی حسین :

استان :

درود.مواد 435 قانون مدنی - خیارعیب بعدازعلم به آن فوری است . ماده 436 - اگربایع ازعیوب مبیع تبری
کرده باشدبه اینکه عهده عیوب راازخودسلب کرده یاباتمام عیوب بفروشدمشتری درصورت
ظهورعیب حق رجوع به بایع نخواهدداشت واگربایع ازعیب خاصی تبری کرده باشدفقط نسبت
به همان عیب تحق مراجعه ندارد