مشاوره حقوقی رایگان - معاوضه خودرو

باسلام خودرو لیفان 520 که موتور سوخته بود با 405 با شخصی معاوضه کردم و قولنامه دستی نوشتیم که قرار شد سند خودروها را بنام هم دیگر کنیم که فروشند 405 با من تماس گرفت وعده خودرو پراید را به من داد و من خودرو 405 را تحویل ایشان دادم و قرار بر این شد یه پراید مدل بالا بدهد اکنون نزدیک بر سه سال است که نه لیفان ام را میدهد نه 405 را و کلیه اسناد لیفان به نام خودم میباشد خواهش میکنم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

از طریق دفترخدمات قضایی اظهارنامه ای مبنی بر تحویل پراید برای مخاطب ارسال و مهلتی عرفی تعیین بنمایید.

حسام حسامی

حسام حسامی :

استان :

سلام شما باید دادخواست مطالبه ثمن خودرو و یا الزام به تحویل معامله معوض را بدهید.