مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی برای الزام به تنظیم سند یا ... ؟

سلام، خودرویی بدون قولنامه و دریافت وجه، با تمام مدارک به همراه وکالت تعویض پلاک با مدت 1سال به دوستم در قبال خودرویی گرانتر دادم که مابه‌تفاوت و کلیه امور قانونی آن انجام شده. حالا بعد از 3 ماه دوستم خواهان شکایت از من به خاطر نپرداختن خلافی شده و به خاطر بدهی که دارد من نیز از پرداخت خلافی سر باز زدم. هنوز خودرو به نام من بوده و تعویض پلاک نشده است، تکلیف چیست؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

بهترین اقدام توافق در مورد مشکل پیش آمده و عدم مراجعه به مراجع قضایی است.