مشاوره حقوقی رایگان - تفویض وکالت ملک به نام اتباع غیر ایرانی

سلام. من تبعه افغانستان هستم و در حال حاضر دارای مدرک شناسایی پاسپورت دارای اقامت یک سال هستم.
میخواستم بدونم که آیا تفویض وکالت زمین به نام من انجام میشه یا نه؟

پاسخ ها :

تفویض وکالت ملک به نام اتباع غیر ایرانی تفویض وکالت ملک تفویض وکالت اتباع غیر ایرانی اتباع