مشاوره حقوقی رایگان - میزان دیه

با سلام همسر من آبان ماه سوار موتور کس دیگری بوده و تصادف کردن. ضربه مغزی شدن و خون ریزی مغزی داشتن عمل انجام شده و استخوان مغز برداشته شده خون ریزی شدید و عدم هوشیاری قبل عمل رو داشتن. خون جمع شده و خارج شده و استخوان دوباره جایگزین شده . نقص استخوان جمجمه متعاقب اعمال جراحی در ناحیه پیشانی راست سر دچار فرورفتگی شده است .
ولی خدا رو شکر عواقب رفتاری و حرکتی نداشته و مثل آدم سالم هستن.
صاحب موتور بیمه نامه مسافر داشته و خود ایشون هم مقصر بودن. 6 ماه طول درمان داشتن .
میخواستم بدونم میزان دیه چه قدر هست ؟

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
میزان دیه بر اساس نظریه پزشکی قانونی تعیین می گردد.