مشاوره حقوقی رایگان - هتک حرمت و اعاده ی حیثیت از برادر

سلام من در منزل از طرف ‌برادرم مورد اذیت و آزار قرار میگیرم و حرف هایی به من میزنه که حقیقت نداره و تهمت های ناجور ...
حتی به مادرم هم توهین و تهمت میزنه
متاسفانه برادرم اعتیاد داره و من نمیدونم باید چیکار کنم آبروم رو تو محل و همسایه برده میخواستم اگه میشه یه راهی بهم نشون بدین واقعا خسته شدم

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام در صورت ادامه رفتار ناشایت ایشان و دعوا و توهین و غیره در منزل از طریق اورژانس اجتماعی اقدام نموده و با تماس با اورژانس اجتماعی چنانچه برادر دارای بیماری روانی تشخیص داده شوند تحت درمان قرار خواهند گرفت . موفق باشید