مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

سلام. وقت بخیر
بنده از برج هشت سال نود و هشت در یک کارگاه ساختمانی بعنوان مسئول ایمنی مشغول بکار شدم که در ابتدا قرار بر یک ماه کار ازمایشی بوده و فقط یک فرم استخدامی پر نمودم ولی پس از ان قرارداد از سوی کارفرما بسته نشده و همچنین عیدی و سنوات را منکر شده و بر سر حقوق درخواستی توافق نشده ... لطفا برا گرفتن حقوق ام مرا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

یاسر اسلام دوست کاربندی

یاسر اسلام دوست کاربندی :

با در دست داشتن فیش های واریزی حقوق به کارت بانکی و شهادت همکاران به اداره کار محل مراجعه بفرمائید.

یک وکیل

شما مستقیما به اداره کار مراجعه طرح دعوی نمایید و کلیه حقوق مزایا پاداش عیدی سنوات مرخصی را مطالبه کنید