مشاوره حقوقی رایگان - پورسانت و سنوات و بیمه

من از اوایل سال 97 در بخش فروش شرکتی مشغول بکار شدم و حقوق ، هزینه های ماموریت ( خردو خوراک و رفت امد ) و پورسانت ها به حسابم واریز میشن
اما به ما فقط برابر یک حقوق عیدی داده میشه
و سنوات هم نمیدن و میگن فروش پورسانت داره و سنوات بهش تعلق نمیگیره از طرفی در قرارداد ما ذکر شده عیدی یک برابر و ما امضا کردیم اما از رو اجبار و نسخه قرار داد دست ما نیست
و پورسانت ها هم نا منظم و نصف پرداخت میشه
میشه استفعا داد و برای گرفتن سنوات ، عیدی و پورسانت های مانده شکایت کرد ؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما هر زمان که بخواهید می توانید استعفا دهید و شکایت کنید فقط قبل از این کار به بررسی بازار کار پرداخته و به استخدام مجدد هم فکر کنید--------------- تحقیق کنید که شرکتهای دیگر چطور حقوق و سنوات و مزایا می دهند نه در حرف بلکه در عمل--------------- از کارکنان سایر شرکتها بپرسید نه از مدیران-------------- بازار کار امروز به نحوی است که کار جدید با حقوق مناسب سخت پیدا می شود.