مشاوره حقوقی رایگان - عنوان شغلی

با سلام
من در یک شرکت خصوصی کار میکنم به عنوان کارشناس هستم (مهندس برق) ولی در لیست بیمه که نگاه کردم کارگر خدمات فنی رد شده است.
میخواستم ببینم این عنوان شغلی به ضرر من میباشد ؟
آیا عنوان شغلی با حق بیمه ای رد میشود مرتبط است؟
اگر شرکت همکاری برای اصلاح عنوان شغلی کرد چکار باید کرد ؟
با تشکر

پاسخ ها :

یاسر اسلام دوست کاربندی

یاسر اسلام دوست کاربندی :

با سلام؛ خیر، حق بیمه مرتبط با توافقات طرفین و حقوق دریافتی می باشد.

یک وکیل

بله کاملا به ضرر شماست یعنی کلیه مزایا و حقوق شما بعد از بازنشستگی با لیست بیمه ای که واریز کرده شده پرداخت میشه‌.اگه احیانا بر فرض مثال برای شما اتباقی بیافته و خدانکرده فوت بشید از پایه حقوقی کارگر به خانواده شما توسط شرکت بیمه واریز می شود نه حیوق واقعی یک فرد کارشناس.