مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از داماد به جرم تهمت توهین افترا و تهدید

ایشون چندسالی هست هرچند ماه از تهران زنگ میزنه یا پیام میده یا میاد شهرکرد منزل مادر خانمش که من سرپرست خانواده هستم با مادرم زندگی میکنم نمیدونم به چه دلیلی با من مشکل داره که بیش از ده ها بار به گوشم رسیده و جلوی خودمم دیدم که بهم تهمت معتاد بودن به مواد هروئین و شیشه میزنه و باعث خنده و بی ابرویی و هتک حرمت شده و بنده ممکنه به خاطر همین کاری که کرده کارم را در بیمارستان که به سختی بدست آوردم از دست بدم من ار ایشون شکایت دارم و همچنین تاثیر شدیدی روی مادرم و خواهر و برادرم گذاشته که دوشب هستش مادرم تا صبح میترسم و گریه میکنه و نمیتونه بخواهید همچنین خودمم از لحاظ روحی لطمه ی شدیدی بهم وارد شده تمامی این شکوائیه را با صداقت کامل طرح کردم و در صورت نیاز شاهد و مدرک هم میارم من از ایشون جواب میخوام چرا؟ به چدلیلی؟ روی چه مدرکی چنین تهمت هایی را به من زده و همچنین باعث بی ابرویی در آپارتمان محل زندگیمان شده و من مایه تمسخر و یک فرد بیخاصیت و بدرد نخور شدم برای همسایگان و خانواده.
در ضمن بنده زیر نظر پزشک متخصص مغز و اعصاب خانم ...تحت درمان هستم.و ادله ی کافی برای اثبات دارم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به لحاظ اهمیت موضوع، باید مورد شما تخصصی مورد واکاوی قرار گیرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام میتوانید در خصوص این موارد شکایت کنید