مشاوره حقوقی رایگان - هولدینگ مجازی ...

با سلام ... چند روز پیش یه آگهی رو تو سایت درج آگهی دیدم مبنی بر اینکه ادمینی رو میخوان که خرید و فروش ارز دیجیتال براشون انجام بده ، به این صورت که مبلغی رو واریز میکنن و 5 درصد مبلغ خرید رو خودم بعنوان پورسانت بردارم و براشون ارز بخرم و بفرستم براشون.
گفتن که از طرف هولدینگ مجازی ... هستن. قبل دادن اطلاعات ، رفتم سرچ کردم دیدم همچین شرکتی هست و در غالب خرید و فروش ارز دیجیتال و دادن سیگنال های خرید و فروش ارز فعالیت میکنه.

میتونم بهش اعتماد کنم ؟ چون نمیدونم که از طرف این شرکت هست یا نه. و خودش توی تلگرام گفت که پول از حساب های مختلف که مشتریان باشند به حساب من میاد و براشون باید ارز بخرم. با ارائه رسید و شماره پیگیری واریز وجه ..
ایا کلاهبرداریه؟

پاسخ ها :

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. معمولا این موارد کلاهبرداری است و از طریق حساب شما ، اقدام به برداشت از حساب دیگران می کنند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کلاهبرداری است و نباید اعتماد کنید