مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مشارکت نداشتن در سرقت

با سلام خدمت وکلای محترم. اینجانب حدود 8 الی 9 ماه در یک ساختمان در حال ساخت یک بیمه دولتی مشغول بکار میباشم. برادر مدیر پروژه در طی پروژه اقدام به سرقت لوازم قدیمی و ضایعات این ساختمان را مینمود و بعضی از کارگران خبر داشتند. در یکی ازین سرقتها مال دزدی را داخل دو عدد کیسه سفید آردی قرار داده بود و در انبار ساختمان گذاشته بود. ابتدا خودش یک کیسه را درون ماشینش گذاشت و سپس بمن نیز گفت کیسه دیگر را برایش حمل کنم و به او برسانم که داخل ماشینش بگذارد. من که تا قبل ازین ماجرا اطلاعی از کارهای این شخص نداشتم به او کمک کردم. فیلم این سرقت توسط دوربینها ضبط شده بودند و نگهبان ساختمان از خروج این اموال جلوگیری کرد و همه را به داخل ساختمان برگرداند. آبروی من به طور کل رفت و همه فکر کردن من با قصد قبلی به این شخص کمک کردم. میخواستم بدونم آیا اگر بیمه از این شخص به هر عنوان شکایت کند من هم شریک او محسوب میشوم یا میتوانم ثابت کنم بیگناه بودم و بی اطلاع از عمل زشت و ناپسند انجام شده؟ آینده من چه خواهد شد؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام اصل بر برائت است ، باتوجه به قرابت سارق اصلی با صاحب پروژه ، ادعای شما مبنی بر اطلاع نداشتن از وجود اشیا مسروقه در کیسه ارد قابل اثبات و عقلانی هست نافی رانفی کافی هست همین سوالتان دفاعیه خوبی میتواند باشد