مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت از شرکتی فرزند جانباز زیر 25

با سلام
بنده فرزند جانباز 10 درصد هستم و 5 سال سابقه کار بصورت نیروی انسانی در شرکت توزیع برق دارم ضمنا مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد نیز دارم
آیا امکان تبدیل وضعیت از قرارداد پیمانکاری به شرکتی برای من وجود دارد جهت پیگیری ؟ ممنونم

پاسخ ها :

تبدیل وضعیت پیمانی فرزندان جانبازان تبدیل وضعیت استخدامی فرزندان جانبازان تبدیل وضعیت پیمانی تبدیل وضعیت استخدامی استخدامی فرزندان جانبازان