مشاوره حقوقی رایگان - لغو وکالت و حضانت

من حدود هشت سال قبل حضانت تک فرزند پسرم را به همسرم دادم و الان یک پسر دیگر هم دارم
ایا حضانت دومی هم به ایشان میرسد طبق ان حضانت قبلی و اینکه وکالت اعطایی به همسرم را میخواهم فسخ کنم چه کنم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام اصولا شما در اون زمان در خصوص بچه ای که وجود داشته تصمیم گرفته اید . ولی این بستگی به متن وکالت دارد و اینکه شما حق عزل موکل را دارید یا خیر .پیشنهاد می شود متن وکالت نامه بصورت کامل مطالعه شود

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام سوالتان مبهم و کلی است شما زوج هستید یا زوجه ؟ و حضانت رو طبق وکالت اعطا نکردید بلکه عدول از حق کرده اید. سوالتان را صریح بپرسید تا پاسخ مناسب داده شود