مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در سایت آگهی

با سلام علیه یکی بابت کلاهبرداری اینترنتی مبلغ 9/500ت در سایت آگهی شکایت کردم 9 ماه پیش و مدارک و مستندات (شماره حساب و شماره تلفن و ...) پیوست کردم.
امروز واسم قرار نهایی صادر شده؛ اقدام طرفین دائم بر عقد بیع است و بزه مذکور محقق نیست و شاکی می‌تواند از طریق محاکم حقوقی الزام فروشنده به تحویل مبیع را درخواست نماید.
و منع تعقیب صادر شده.
خواهشا راهنمایی کنید چیکار باید بکنم به حقم برسم

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام با لایحه قوی اعتراض کنید البته 10روز فرصت دارید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
لایحه تخصصی دقیق تنظیم نمایید جهت اعتراض البته توجه داشته باشید به مهلت ها

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

پرونده کیفری نیاز به سونیت و وجود ارکان مجرمانه دارد که در کلاهبرداری باید 3 رکن کلاهبرداری نیز محقق گردد البته می توانید اعتراض نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست حقوقی مناسب مطرح کنید.
توجه داشته باشید قرار منع تعقیب ظرف ده روز قابل اعتراض است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم از طریف دفتر خدمات قضایی طرح دعوی حقوقی الزام فروشنده به تحویل مبیع مطرح نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع را از طریق محاکم حقوقی پیگیری فرمایید قبل از آن بهتر است با یک وکیل متخصص مشورت کنید