مشاوره حقوقی رایگان - دستور موقت

با سلام بنده چک ضمانت دادم قاضی اجرایه زده و من هم درخواست توقف عملیات رو زدم و دادگاه تشکیل شد الان رفتم دادگاه که دستور موقت بگیرم تا میزان بدهی مشخص بشه قاضی نیست مهلت 30 روزه منم داره تموم میشه باید چکار کنم درخواست اعسار هم چون مبلغ بدهی مشخص نیست رو نمیتونم بزنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می‌توانید موضوع را از طریق لایحه به اطلاع قاضی برسانید و مهلت بخواهید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر قاضی رای قطعی داده که دستور توقف پذیرفته نمی شود اما اگر از چک صیادی برگشت خورده استفاده کرده، راه دفاع دارید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریقدرخواست نموده و مهلت بخواهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع را ضمن لایحه به اطلاع مقام قضایی محترم برسانید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
طی دستور موقت اقدام نمایید
تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام نمایید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما طبق رأی یا اجرائیه صادره می توانید دا‌دخواست اعسار خود را ثبت کنید.