مشاوره حقوقی رایگان - پیش قسط مهریه

سلام وقتتون بخیر من کارمند دولت هستم باماهیانه حقوق 16میلیون که مبلغ 9میلیون تومان از فیش جهت وام کسر میشه هیچ اموال منقول و غیرمنقول بنامم نیست فقط یک حقوق دارم میخواستم بدونم چون شما وکلای محترم خیلی از قضات محترم را میشناسید چقدر عرفاً یا اصولا پیش قسط تعیین میکنند

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در سوال نفرموده‌اید که محکوم به چه چیزی هستید اما در صورتی که فرضأ محکومیت مالی داشته باشید و مالی از شما یافت نشود در صورت دارا بودن اولاد تا یک چهارم از حقوق شما و در صورتی که بدون اولاد باشید ا یک سوم توقیف اجرایی می‌گردد و به محکوم له پرداخت می‌شود

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

مشخص نیست ولی اگر عائله مندی تا یک چهارم باقی حقوقت.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نوع محکومیت در اینجا مهم می‌باشد اما اصولاً شخص بدهکار با توجه به اینکه اگر فرزند داشته باشد تا یک چهارمکه فرزند نداشته باشد تا یک سوم حقوق قابل توقیف می‌باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر فرزند دارید یک چهارم اگر ندارید یک سوم

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین پیش قسط بسته به شرایط پذیرش دعوای اعسار شماست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه معمولاً کمتر از یک سکه در سال تعیین نمی کند.